Espanyol
Esports Futbol 04/09/2011

El president de l'Espanyol és optimista i demana calma a l'afició periquita

Ramón Condal s'ha mostrat confiat sobre les possibilitats de l'equip aquest any i ha repassat els principals temes de l'actualitat blanc-i-blava en el tradicional Dinar Mariner a la localitat de Vilassar de Mar

Efe
2 min
El president de l'Espanyol Ramon Condal i Xavier Trias s'han trobat a la presentació del Ciutat de Barcelona

Vilassar de Mar (Maresme)El president del RCD Espanyol s'ha mostrat molt optimista sobre les possibilitats de l'equip en la present temporada i ha repassat els principals temes de l'actualitat blanc-i-blau en el tradicional Dinar Mariner a la localitat de Vilassar de Mar, amb 250 assistents. "Ara l'Espanyol està en la rampa de llançament i crec que tenim un futur molt bo. La part econòmica era la que ens limitava però ho hem solucionat aquest estiu i ens podem centrar més en la parcel·la esportiva. El projecte de club està ben enfocat", ha assegurat Condal.

El president ha demanat, de nou, "confiança" a l'afició. "Ho estem dient constantment, però les cases s'han de començar sempre pels fonaments i en l'Espanyol tenim clar que no estirarem mai el braç més que la mànega. Tenim ben solucionat el tema econòmic", ha insistit el dirigent.

El mandatari ha avançat que el club ara mateix "no té previst" fitxar un reforç per al lesionat Felipe Mattioni, que estarà sis mesos de baixa, després d'una xerrada que va mantenir ahir amb el director esportiu Ramon Planes. "Però si hem de fer-ho, podem", ha apuntat, reconeixent que econòmicament és possible.

Condal, a més, ha disculpat a Pablo Daniel Osvaldo, traspassat al Roma després d'anar-se'n a Itàlia sense permís i fer unes polèmiques declaracions sobre el nivell de l'Espanyol i el lliurament de la seva afició: "Cal entendre totes les parts. La fitxa que li donen és molt alta".

Finalment, el president de l'Espanyol ha explicat la seva postura sobre la cessió dels seus futbolistes a les seleccions, després de la lesió del central Jordi Amat amb la Sub-21 davant Geòrgia. "Jo crec que no s'haurien de deixar jugadors sense que paguin la fitxa o algun tipus d'assegurança similar", ha finalitzat.

stats