Espanyol
Esports Futbol 01/08/2011

Sergio García: "Aquest any vull ser titular"

El davanter de l'Espanyol es mostra optimista per a aquest nou curs i reconeix que durant la primera temporada no va poder demostrar el seu joc i se sent "en deute amb l'afició"

Efe
1 min
Sergio García

Sant Adrià de BesòsSergio García està convençut que aquesta temporada li aniran millor les coses, i confia que, "treballant dur", podrà entrar en l'onze titular. El davanter de l'Espanyol confessa que se sent "una mica en deute amb l'afició blanc-i-blava" després que l'última campanya, per culpa de les lesions i de no començar des del primer dia la pretemporada, no va poder demostrar tot el seu joc.

"Com que no vaig fer pretemporada l'any passat, em va costar més entrar en la dinàmica del grup, però ara és diferent. Si no volgués ser titular em quedaria a casa. Vinc aquí a treballar de valent, a entrenar-me al màxim i a ajudar en allò que pugui; espero que em surtin bé les coses", ha apuntat el davanter català.

A més, Sergio García ha recordat que l'Espanyol va fer "un gran esforç" per fitxar-lo, i espera tornar la confiança al club. "Espero que aquest any pugui fer bons partits i que l'afició gaudeixi cada dia de mi, que és el que em fa més il·lusió", ha subratllat.

El futbolista blanc-i-blau no ha valorat la teòrica capacitat ofensiva de l'Espanyol sense Dani Osvaldo si finalment marxés a l'Atlètic de Madrid: "Com que no se n'ha anat no puc dir si l'atac se'n ressentirà molt o poc. De moment jo el veig molt bé, és un davanter grandíssim, se sent feliç i en gaudeix molt".

stats