Espanyol
Esports Futbol 26/09/2011

El vestidor de l'Espanyol es conjura per "no repetir un partit com el del Llevant"

Els jugadors blanc-i-blaus assumeixen les errades i falta de punteria contra el Llevant, que els va condemnar a una nova derrota fora de casa

Efe
1 min
Thievy salta amb Nano.

BarcelonaEl vestidor de l'Espanyol ha lamentat la derrota contra el Llevant al Ciutat de València, després de dos penals i dues expulsions, que allarga la mala ratxa del conjunt català lluny de l'estadi de Cornellà-el Prat, on no guanya des del 23 de gener passat.

"No podem tornar a repetir un partit així, ahir vam tenir diversos errors que vam pagar. Ara cal seguir endavant", ha afirmat el migcampista Joan Verdú, recuperat de la seva contusió de segon grau al quàdriceps dret.

El seu company Javi Márquez també ha confessat que a l'Espanyol se li van escapar les regnes del partit per moments: "Ja coneixíem el seu perill amb les pilotes llargues, però no vam saber controlar-lo. Cal seguir així i aprendre dels errors, perquè no vam materialitzar les ocasions que vam tenir".

El davanter Sergio García ha coincidit a destacar la falta de punteria del bloc. "Tots hem de fer autocrítica del partit d'ahir. L'equip no ha estat malament, però ens va faltar punteria, hem de corregir els errors que vam tenir. Em trobo bé, encara que no puc estar content perquè ens en vam anar sense puntuar", ha asseverat.

stats