Espanyol
Esports Futbol 31/10/2011

Romaric: "L'àrbitre em va dir que tenia l'ull inflat per una altra jugada"

El migcampista ivorià està indignat per la mala decisió de l'àrbitre que va suposar "regalar dos punts" en el partit contra el Màlaga. L'Espanyol presentarà al·legacions per la targeta groga que va rebre

Efe
1 min
Delgado Ferreiro envoltat de jugadors de l'Espanyol protestant pel penal de Romaric.

BarcelonaEl jugador de l'Espanyol s'ha mostrat indignat pel penal que ahir a Màlaga li va xiular l'àrbitre Delgado Ferreiro per unes suposades mans, encara que va tocar la pilota amb la cara. Segons ell, el col·legiat li va dir que tenia l'ull inflat per una altra jugada.

El jugador ivorià ha insistit avui que la pilota li havia picat a la cara, com demostrava el fet de tenir l'ull inflat. "No entenc per què ha xiulat penal i per què l'assistent, que no veu res, també indica pena màxima. No he pogut seguir al camp perquè em feia mal i m'hi han hagut de posar gel", ha explicat.

El futbolista blanc-i-blau ha reconegut que es va tapar la cara amb la mà, però ho va fer per protegir-se i no per frenar la trajectòria de la pilota: "És cert que toco la cara amb la meva mà però crec que és impossible xiular penal per això. Durant el partit de la setmana passada va haver-hi dues jugades igual i no va passar res".

Romaric, com la resta de la plantilla, s'ha mostrat resignat. "Ara no puc fer-hi res, ha regalat dos punts", ha comentat. No obstant això, l'ivorià ha lamentat les formes del col·legiat: "Un àrbitre pot equivocar-se però quan algú es dirigeix a ell per ensenyar-li què ha passat ha de dedicar un temps a escoltar-lo".

L'Espanyol al·legarà

L'Espanyol ha presentat al·legacions aquest matí al Comitè de Competició per la targeta groga de l'àrbitre Delgado Ferreiro. Un cop revisades les imatges, el club entén que la sanció a Romaric no és justa i espera que el Comitè li acabi retirant la groga.

stats