Espanyol
Esports Futbol 06/09/2012

Tejera: "És normal que l'afició estigui enfadada, portem zero punts"

Un dels nous fitxatges de l'Espanyol segueix amb el to autocrític de la plantilla blanc-i-blava i assegura que corregiran els errors per començar a donar alegries als seguidors a partir del partit contra l'Athletic

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsSergio Tejera ha reconegut aquest dijous que davant la dinàmica en Lliga de l'equip blanc-i-blau "és normal" que l'afició estigui enfadada amb ells perquè porten "zero punts". De tota manera, el jugador espanyolista ha apuntat que la plantilla està "treballant" per canviar la situació i que segueixen "creient" en el seu futbol.

El barceloní s'ha mostrat optimista respecte al futur: "El pròxim partit (contra l'Athletic de Bilbao el 16 de setembre) el tirarem endavant segur. Necessitem marge perquè el grup es conegui millor i amb el temps les coses aniran bé. Podrem començar una ratxa positiva i començar a pujar en la classificació".

Tejera ha destacat el canvi de rendiment de l'equip en les primeres i les segones parts dels partits. "Han estat errors puntuals en un moment donat i intentarem corregir-los, els hem vist diverses vegades en les sessions de vídeo. Ens hem posat per davant al marcador i ens han remuntat, no pot tornar a passar", ha apuntat.

Sobre la concentració que realitzarà l'equip fins dissabte al migdia a Peralada, després de jugar dijous a la nit un partit benèfic a Figueres contra una selecció de la comarca, Tejera ha assegurat que servirà "per fer grup i unir els nous fitxatges", els quals el vestidor ha d'ajudar a acoblar-se ràpid.

stats