ESPANYOL
Esports Futbol 28/02/2012

Sergio García ja s'entrena amb la resta del grup

El davanter, que va ser operat el 18 de gener passat, escurça terminis en la recuperació i podria estar a punt per jugar diumenge al Santiago Bernabéu

Efe
1 min
Sergio García estarà dos mesos de baixa. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesósSergio García, davanter de l'Espanyol, presenta una molt bona evolució després de l'operació al menisc intern del genoll esquerre a què es va sotmetre el 18 de gener passat, i ja s'entrena amb la resta de companys, segons ha informat el club blanc-i-blau.

El futbolista català, que podria estar disponible per al partit d'aquest diumenge davant el Reial Madrid al Santiago Bernabéu, ha treballat amb intensitat per retallar els terminis de recuperació. El temps de baixa previst inicialment pels serveis mèdics de l'entitat era de sis a vuit setmanes.

D'altra banda, el davanter uruguaià Walter Pandiani també ha fet part de l'entrenament amb la resta del grup. Pandiani arrossega des del novembre passat molèsties al quàdriceps de la cama dreta, i el cos tècnic no vol arriscar amb la seva tornada.

El migcampista Javi Márquez, finalment, alterna les sessions de treball amb els seus companys amb la feina individual al gimnàs i els recuperadors físics. El català va ser operat el passat 7 de desembre per problemes al turmell esquerre. La resta de tocats evolucionen correctament, segons com estava previst.

stats