ESPANYOL
Esports Futbol 10/06/2012

L'Espanyol fa oficial la marxa del vicepresident Molinos al Saragossa

Fernando Molinos passarà a ser el nou president del Saragossa per decisió del propietari del club aragonès, Agapito Iglesias

Efe
1 min

BarcelonaL'Espanyol ha fet oficial aquest diumenge la marxa del club del fins ara vicepresident Fernando Molinos, que passarà ara a convertir-se en el nou president del Saragossa per decisió del seu propietari, Agapito Iglesias. Molinos explicarà la seva decisió aquest dilluns, a les 12.30 hores, a l'estadi de Cornellà-El Prat.

Molinos era un dels homes amb més pes a l'actual Consell d'Administració de l'entitat blanc-i-blava. Encara que va debutar a Primera divisió amb el Saragossa, entre el 1974 i el 1984 va ser futbolista de l'Espanyol amb un total de 264 partits. El ja exvicepresident també va arribar a ser capità del primer equip.

A nivell institucional el seu currículum vinculat a l'Espanyol també és extens. Molinos, el 1996, va ser el director general de l'entitat fins a setembre del 2001. Després d'un llarg parèntesi, el 2009 va tornar al club com a conseller de la mà de l'expresident Sánchez Llibre. L'actual màxim mandatari, Ramon Condal, el va convertir en vicepresident.

stats