Espanyol
Esports Futbol 21/01/2011

El Nàpols insisteix en Víctor Ruíz, però les negociacions es decidiran la pròxima setmana

De forma paral·lela a la possible sortida del central blanc-i-blau, segons ha informat COM Ràdio, el club estaria estudiant la possibilitat de trobar la cessió d'algun futbolista per reforçar la defensa

Natalia Arroyo
1 min
Víctor Ruíz. / RCDESPANYOL.COM

BarcelonaEn les últimes hores s'estan multiplicant els pretendents del central blanc-i-blau o, si més no, això estan dient fonts properes al jugador. Sembla segur que marxarà a Itàlia, però a l'interès del Nàpols se li han afegit ara, suposadament, el de la Juventus i el Milan. Aquestes darreres dues propostes interessarien més al jugador, que no pas l'oferta del club de San Paolo.

Tots tres equips estarien fent ofertes que rondarien xifres similars, properes als sis milions d'euros, quantitat que satisfà les urgències de l'entitat. Així, la decisió sembla estar en mans del futbolista i del seu representant. Víctor Ruíz ja ha reiterat que prefereix postposar el traspàs a final de temporada, però sembla que els clubs italians volen comptar amb els seus serveis ja al mes de gener.

En paral·lel, el club està estudiant la possibilitat de trobar alguna figura que reforci la defensa, que quedaria molt debilitada si marxa Víctor Ruíz. Germán de la Cruz, juntament amb Ramon Planes i Mauricio Pochettino, estarien ara mateix reunits per valorar la situació.

stats