Espanyol
Esports Futbol 16/12/2011

Weiss torna a la convocatòria de l'Espanyol i cau Forlín per sanció

Després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs, Pochettino ha fet pública la llista de 19 convocats per jugar dissabte contra l'Sporting de Gijón a El Molinón (18 h)

Ara
1 min
Vladimir Weiss durant la seva presentació.

Sant Adrià del BesòsLa principal novetat de la llista de convocats de l'Espanyol per jugar contra l'Sporting de Gijón és el retorn de Vladimir Weiss, que es va perdre l'últim compromís de lliga per sanció i la baixa de Juan Forlín, que complirà un partit de sanció per acumulació de grogues.

La llista completa consta de 19 futbolistes: Raúl Rodríguez, Amat, Rui Fonte, Baena, Álvaro, Sergio, Verdú, Romaric, Kiko Casilla, Galán, Moreno, Weiss, Dídac, Dátolo, Cristian Álvarez, Canal, Thievy, Cristian Gómez i Christian Alfonso.

L'expedició blanc-i-blava viatjarà a Gijón divendres al vespre en vol xàrter i tornarà immediatament després del partit. El diumenge, els jugadors tornaran a entrenar-se a partir de les 11 h a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs per preparar el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra el Celta de Vigo.

stats