Espanyol
Esports Futbol 19/09/2011

L'extrem de l'Espanyol Weiss: "Sóc aquí per impressionar, se'm va fitxar per això"

El jugador eslovac de l'Espanyol està satisfet amb els primers 45 minuts que va jugar com a blanc-i-blau a La Romareda però, alhora, està trist perquè l'equip va perdre 2-1 a Saragossa

Efe
1 min
Weiss lluita amb Barrera per fer-se amb la pilota.

Sant Adrià del BesósVladimir Weiss apunta que debutar com a blanc-i-blau contra el Reial Saragossa va ser "un somni", encara que no és feliç pel resultat que va aconseguir l'equip de Pochettino. "Mereixíem un altre resultat per la gran segona part que vam fer. Vam ser millors", ha afirmat el jugador, que espera seguir demostrant la seva qualitat com a futbolista.

"Sóc aquí per impressionar, aprofitar la meva velocitat, encarar el rival i posar bones centrades a l'àrea. És la meva feina, pel que em van fitxar. Jo em veig bé per jugar els 90 minuts però no depèn només de mi i acceptaré qualsevol decisió de l'entrenador", ha asseverat.

Weiss ha destacat que la plantilla l'ha acollit molt bé. "Tothom ha sigut molt agradable amb mi. Aquest equip és com una família, estem tots junts i això és molt important", ha comentat.

"Malgrat la decepció que tenim tots després de la derrota", l'extrem no dubta de les possibilitats de l'Espanyol aquesta temporada, encara que de moment manté un discurs prudent. "Tenim potencial per quedar a la primera meitat de la taula", ha confessat.

stats