Futbol
Esports Futbol 15/09/2011

Les explicacions de la Lliga sobre l'acord amb l'AFE generen discrepàncies entre els clubs

En l'Assemblea extraordinària convocada per la LFP, alguns clubs de Primera i Segona han mostrat la seva disconformitat amb l'acord a què la Lliga va arribar amb l'AFE per desconvocar la vaga

Redacció
1 min
Sandro Rosell, Joan Collet i Florentino Pérez, a l'assemblea extraordinària de la LFP

BarcelonaAquest dijous al matí s'han reunit els clubs amb la LFP en Assemblea extraordinària amb la finalitat que la Lliga expliqués als seus membres les característiques de l'acord a què va arribar amb el sindicat de futbolistes a finals del mes d'agost i que va permetre desconvocar la vaga que va obligar a no jugar la primera jornada.

El secretari general de la LFP, Carlos Del Campo, ha volgut ser moderat en les seves paraules, però ha reconegut "diferents sensibilitats" entre els clubs, mentre que el president del Deportivo, Augusto César Lendoiro, ha titllat de "disbarat" l'acord.

Tot i que el punt central de la reunió era el de l'explicació de l'acord, en el torn de precs i preguntes els clubs han preguntat pel repartiment dels drets televisius i per la imposició del cànon a les ràdios. Tot i això, Del Campo assegura que "no s'ha profunditzat" sobre cap d'aquests assumptes.

Sobre el darrer, el del cànon a les ràdios, els clubs de Segona divisió han plantejat concedir una moratòria a les emissores, però no s'ha pogut votar perquè el tema no figurava a l'ordre del dia. A més, Del Campo ha afirmat que tampoc hi ha prevista cap altra reunió per tractar el tema.

Del Nido, amb Rosell i Florentino

Sandro Rosell i Florentino Pérez s'han retrobat amb José Maria del Nido, president del Sevilla, que fa una setmana va convocar una reunió amb dotze clubs de Primera per parlar del repartiment dels drets televisius i que va excloure els presidents de Barça i Madrid de la mateixa.

stats