REIAL MADRID
Esports Futbol 30/09/2012

Florentino Pérez, als socis del Reial Madrid: "Mourinho és el millor, s'identifica amb el club"

El Reial Madrid celebra aquest diumenge l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Socis Representants

Ara
2 min
Florentino Pérez, durant la intervenció a l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària del Reial Madrid / ÁNGEL DÍAZ / EFE

MadridEl Reial Madrid celebra aquest diumenge l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Socis Representants. En ella, el president del club, s'ha adreçat als socis per defensar el tècnic del club, José Mourinho.

"Tenim el millor entrenador del món. Té la nostra confiança fins al 2016, senyal clar d'enteniment entre el club i ell. Transmet energia i passió per la victòria. Mourinho és el millor, s'identifica amb el club", ha dit el president del Madrid.

Florentino ha continuat: "Venim de guanyar la millor Lliga de la història, amb rècord de gols i amb un joc ràpid, vertical... La temporada passada estarà sempre en la memòria col·lectiva. Només vam patir dues derrotes i vam marcar més de tres gols per partit. Tenim el millor entrenador del món i una gran plantilla, a la que ha arribat Modric, que només ha volgut defensar el nostre escut i això parla del seu compromís". El president del club blanc també ha parlat de l'altre fitxatge d'aquesta temporada, Essien: "És un prodigi físic i l'entrenador el coneix perfectament".

517 euros: el pressupost per aquesta temporada

Respecte el tema econòmic, Florentino Pérez ha dit: "La nostra entitat és més sòlida avui i hem aconseguit l'estabilitat. És imprescindible per a que el Madrid segueixi sent dels seus socis davant les entitats amb recursos il·limitats. La fortalesa econòmica ens ha permès crear un equip on hi ha els millors jugadors del món. Hem tancat l'exercici amb 514 milions d'ingressos, un 7% més que l'any anterior, la xifra més alta del mon en un club esportiu. Això garanteix que seguirem sent els amos del club. El superàvit després dels impostos és de 24 milions, el patrimoni net s'ha incrementat en 24 milions i el deute net és de 125".

El màxim dirigent del club blanc ha dit que el pressupost per aquesta temporada és de "517 milions" i ha afegit: "Les despeses de personal són el 46% del total".

Cinc projectes per al nou estadi

Sobre el nou estadi del Reial Madrid, Florentino Pérez ha apuntat: "Estem posant les bases per a que el nostre estadi i la nostra ciutat esportiva siguin referents arquitectònics". A més, el president blanc ha afegit que el club vol que l'aforament de l'estadi sigui més gran que l'actual i que quatre estudis d'arquitectes han presentat ja els seus projectes, entre ells el de Norman Foster.

stats