SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 25/06/2012

La parròquia de Valldeflors de Tremp acollirà el funeral del futbolista Miki Roqué

Les persones que vulguin donar el seu últim adéu al jugador lleidatà podran fer-ho al tanatori de Tremp aquest dimarts a la tarda i dimarts al matí

Efe
1 min

LleidaLa parròquia de la Mare de Déu de Valldeflors de Tremp (Pallars Jussà) acollirà aquest dimarts, a les 12 del matí, el funeral del futbolista Miki Roqué, mort diumenge als 23 anys com a conseqüència d'un tumor maligne a la pelvis.

Segons ha informat el consistori de Tremp, abans del funeral les persones que vulguin donar el seu últim adéu al futbolista podran fer-ho al tanatori de la localitat, entre les 17 i les 21 hores d'aquest dilluns, i també dimarts, entre les 10 i les 11.30 hores.

Nascut a Tremp, Miki Roqué va morir aquest diumenge en una clínica de Barcelona a causa del càncer ossi que el va obligar a anunciar la seva retirada del futbol al mes de març del 2011. Roqué es va formar en les categories inferiors del Lleida, però quan era juvenil va ser reclutat pel Liverpool, en el primer equip del qual va debutar amb 17 anys en un partit de Lliga de Campions.

stats