Esports Futbol 27/11/2010

El Borussia Dortmund es reafirma en el liderat golejant al Monchengladbach (4-1)

El Bayern guanya còmodament l'Eintracht de Frankfurt (4-1). El Shalke de Raúl González surt golejat de Kaiserslautern (5-0) i es manté a dos punts de la zona de descens

Adrià Soldevila

BarcelonaEl líder del campionat alemany, el Dortmund, segueix imposant la seva llei i s’ha desfet del cuer, el Borussia Mönchengladbach, amb una golejada clara per 4-1, després de superar algunes dificultats inicials.

El Dortmund semblava tenir el Gladbach contra les cordes quan, com del no res, Marko Reus, ha marcat per l’equip visitant amb una rematada de mitja distància en el minut 33.

No obstant això, el líder atacava de manera tan clara, que el gol havia d'arribar i ha arribat, amb un cop de cap del defensa Neveda Subotic, quan els equips estaven a punt de marxar al descans.

A la segona part, el Dortmund ha acabat per liquidar el partit amb tres combinacions que han propiciat tres gols, marcats pel japonès Shinji Kagawa, per Kevin Grosskreutz i per l'argentí-paraguaià Lucas Barrios.

El Dortmund manté l'avantatge de set punts sobre el segon, el Magúncia 05 i augmenta a nou punts la diferència sobre el tercer, el Bayer Leverkusen, que avui ha empatat a dos gols davant el Hoffenheim.

El Bayern de Munic ha golejat per 4-1 l'Eintracht Frankfurt, amb dos gols de l'ucranià Tymoschuk, mentre que el Schalke 04 dels espanyols Raúl González i José Manuel Jurado ha patit una catàstrofe en caure golejat per 5-0 davant el Kaiserslautern.