Futbol Femení
Esports Futbol 01/04/2011

Adriana dóna el pas i s'aventurarà a jugar als Estats Units a les files de l'Sky Blue FC

Fa uns dies va confirmar que deixava el Rayo Vallecano després d'una temporada i mitja pels problemes econòmics que tenia l'entitat, que li deu diverses nòmines

Natalia Arroyo
1 min
Adriana Martín, en una imatge d'arxiu quan era jugadora de l'Espanyol, fa dues temporades.

BarcelonaAdriana Martín, una de les millors jugadores d'Espanya, ha aprofitat que es trobava sense equip després d'abandonar abans d'hora la disciplina del Rayo Vallecano per problemes de diners, per decidir-se per l'aventura americana, una opció que ha refusat en altres ocasions per seguir jugant a la Superlliga.

Segons ha informat la web oficial de la lliga de futbol professional dels Estats Units, la WPS, Adriana jugarà a l'Sky Blue FC de Nova Jersei. El seu entrenador, Jim Gabarra, ha valorat el fitxatge molt positivament i ha dit d'Adriana que "és una garantia de gol, com ha demostrat a Espanya, a la Champions i amb la selecció".

"Teníem diverses carències en la nostra plantilla i una d'elles era la figura d'una jugadora de referència en atac, capaç de fer gols, i creiem que hem trobat la peça adequada en l'Adriana. Té planta, és forta i té un ampli ventall d'opcions golejadores".

Gabarra ha assegurat que feia temps que seguia l'Adriana, però que ara és quan "s'han donat les condicions òptimes per fitxar-la". L'ajudant de l'entrenador, Rick Stainton, s'ha sumat als elogis cap a l'exjugadora d'Espanyol, Barça i Sabadell: "Adriana sap com trobar el gol. Fa quatre anys va marcar vuit gols en vuit partits en fase de classificació per al Mundial 2007, tot i que aleshores només tenia vint anys".

Adriana Martín se sumarà a Laura del Río i Vero Boquete, les altres dues jugadores espanyoles que participaran a la que és considerada la millor lliga del món de futbol femení.

stats