FUTBOL
Esports Futbol 28/10/2011

Florentino va pactar amb la federació espanyola la sanció a Mourinho per la ditada a Vilanova

Segons 'El Confidencial', el president del Reial Madrid i Ángel Maria Villar, president de la RFEF, van acordar que la sanció al tècnic blanc seria de dos partits

Ara
1 min
El tècnic portuguès José Mourinho parlant ahir a la Ciutat Esportiva de Valdebebas.

BarcelonaFlorentino Pérez, president del Reial Madrid i Ángel María Villar, president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), van pactar que la sanció a José Mourinho pels incidents del partit de tornada de la Supercopa contra el Barça fos de només dos partits, segons publica El Confidencial.

En l'article s'explica que els dos presidents han recuperat la bona sintonia, després de solucionar uns petits problemes que tenien entre ells i que es remuntaven a l'any 2004, quan el president del Reial Madrid va donar suport a Gerardo González Otero en les eleccions a la presidència de la RFEF.

El resultat de tot això és que Florentino Pérez i Ángel María Villar van pactar que la sanció a José Mourinho per ficar-li el dit a l'ull a Tito Vilanova en la Supercopa d'Espanya fóra de només dos partits.

Amb això, el president de la Federació intenta evitar el clima de crispació viscut darrerament i el del Madrid evitava una sanció més dura al seu entrenador.

stats