LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 17/04/2011

El Borussia Dortmund aprofita la derrota del Leverkusen per tornar a obrir distància (3-0)

Una setmana després de destituir el tècnic holandès, el Bayer ha golejat el Bayer Leverkusen (5-1) i el Dortmund ha tornat a obrir distància amb el segon classificat

Adrià Soldevila
1 min
Els jugadors del Borussia Dortmund celebren la victòria.

BarcelonaEl Borussia Dortmund ha confirmat aquesta tarda el seu bon camí cap al títol de la Bundesliga, en guanyar 3-0 al Friburg, al Signal Iduna Park. Els gols del conjunt de Jurgen Klopp els han aconseguit Gotze, Lewandowski i Grosskreutz. Amb aquesta victòria i la derrota del Leverkusen a Munic, els de Westfalia tornen als 8 punts de distància respecte el segon classificat.

D'altra banda, el Bayer Leverkusen ha estat golejat aquesta tarda davant el Bayern de Munic. Sembla mentida que un equipàs com aquest sigui tan irregular i estigui signant una temporada per oblidar, tant a la Bundesliga, com a la Lliga de Campions. Un gran exemple d'aquesta irregularitat són els vuitens de final de la Lliga de Campions on, amb un partidàs a l'anada al Giuseppe Meazza, semblava que s'havia de classificar, però va quedar eliminat a la tornada al seu estadi, fins i tot després de posar-se amb un 2-1 al marcador.

Aquest Bayern, amb 7 derrotes i 7 empats aquesta temporada, alguns amb equips de la part baixa de la taula, ha guanyat avui a tot un Bayer Leverkusen, un equip amb una segona volta per emmarcar. I l'ha guanyat amb una golejada d'escàndol i un gran joc, al qual ens tenia acostumats la temporada passada. Mario Gómez amb un hat trick, Klose i Frank Ribéry i Rolfes en pròpia porteria han signat els gols del conjunt entrenat per Andries Jonker.

stats