LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 18/12/2010

L'Eintracht de Frankfurt frena la ratxa del Borussia Dortmund i Raúl González fa un 'hattrick'

Els de Jurgen Klopp perden el seu segon partit a la lliga, l'últim abans de les vacances de Nadal. La primera derrota va ser precisament a la primera jornada

Adrià Soldevila
Raúl celebra un dels seus tres gols, aquesta tarda al Veltins Arena.

BarcelonaL'Eintracht de Frankfurt ha derrotat avui 1-0 al líder del torneig alemany, el Borussia Dortmund, frenant una ratxa impressionant de l'equip dirigit per Jürgen Klopp, que ha encaixat avui la seva segona derrota en el torneig alemany, just abans d'entrar a la pausa d'hivern. "Hem tingut problemes per entrar al partit. L'Eintracht ha guanyat merescudament. Hem tingut ocasions, però no havíem de perdre i avui no ens ha acompanyat la sort", ha dit Klopp al final del partit. Una de les raons de la derrota de l'Dortmund ha pogut ser que Lucas Barrios no ha estat encertat amb el gol i sembla encara no estar en plena forma després d'haver passat per una lesió. El partit l'ha definit en el minut 87 el grec Theofanis Gekkos, amb una rematada dins l'àrea. El Dortmund, de 17 partits de Lliga, n'ha guanyat catorze, empatat un i perdut dos, justament el primer, davant el Leverkusen, i l'últim de la primera ronda, avui davant l'Eintracht. El Bayer Leverkusen podria demà deixar en vuit punts la distància que el separa del Dortmund i això li posa certa emoció a la Bundesliga, ja que els dos equips s'enfrontaran entre ells quan es reprengui el torneig, el 14 de gener.

El Schalke 04, mentrestant, ha golejat el Colònia per 3-0, amb tres gols de l'exmadridista Raúl González, de manera que l'equip de Gelsenkirchen es manté en el camí de la recuperació, que ha vingut transitant en les últimes jornades. El triomf davant el Colònia és la tercera victòria consecutiva del Schalke a la Bundesliga i, d'aquesta manera, els dirigits per Felix Magath, després d'un pèssim començament de temporada, poden veure amb certa tranquil·litat com la zona de descens està cada vegada més lluny. Raúl ha obert el marcador amb una rematada de cap en el minut 30, aprofitant una centrada des de l'esquerra del croat Ivan Rakitic. Ja en el segon temps, en el minut 50, ha arribat el segon gol del jugador espanyol, amb un remat amb l'esquerra dins de l'àrea, amb la qual ha culminat una excel·lent jugada del peruà Jefferson Farfán per la banda dreta. Després del segon gol el Schalke ha seguit jugant cap endavant i generant ocasions. La més clara d'elles l'ha tingut l'holandès Klaas-Jan Huntelaar amb una rematada que s'ha estavellat al pal. Al final ha arribat el tercer gol del Schalke, una altra vegada de Raúl, de cap al minut 88 completant una gran tarda. Gairebé immediatament després del gol, Magath ha ordenat la seva substitució, perquè l'estadi l'acomiadés amb una ovació.

D'altra banda, el Wolfsburg i el Hoffenheim han empatat a dos gols mentre que el Kaiserslautern ha derrotat a domicili el Werder Bremen (1-2).