LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 02/04/2011

El Borussia Dortmund remunta el partit davant el Hannover i dóna el cop definitiu a la lliga (4-1)

Els gols del conjunt de Jurgen Klopp han estat obra de Gotze, Lucas Barrios (2) i Grosskreutz. 7 punts de diferència a 6 jornades del final, gairebé definitiu

Adrià Soldevila
Els jugadors del Borussia Dortmund celebren la victòria davant el Hannover 96.

BarcelonaEl Borussia Dortmund ha tornat a donar un cop contundent a la taula, remuntant i guanyant el seu partit a casa, davant el Hannover 96. S'han avançat els visitants en el minut 56, gràcies al gol del norueg Mohammed Abdellaoue, després d'una assistència de Sergio Pinto, gol que ha instal·lat els nervis a les graderies del Signal Iduna Park, després de recordar que el Bayer Leverkusen podia posar-se a només 4 punts. Però la reacció del líder no ha trigat en arribar i 3 minuts després, Gotze ha aconseguit l'empat amb un bon xut, fet que ha tornat les esperances als aficionats locals, fins a concretar-se la remuntada en el minut 64. Lucas Barrios, el davanter paraguaià i estrella dels de Dortmund, ha fet el segon rematant de cap una assistència de Piszczek i també el tercer, després d'un contraatac perfecte en el minut 72. Ja en el 83, Kevin Grosskreutz ha tancat el partit pels locals. Els 7 punts de diferència respecte al Bayer Leverkusen continuen existint i, a falta de sis jornades pel final de la lliga, tot sembla pràcticament decidit.

D'altra banda, tant el Bayern de Munic, com el Bayer Leverkusen han aconseguit sumar els 3 punts en sengles partits, davant el Borussia Monchengladbach i el Kaiserslautern, respectivament. L'únic gol del Bayern l'ha signat Arjen Robben en el minut 78 i el del Leverkusen ha estat obra de Sam, en el 74. Els dos segueixen a 14 i 7 punts del líder.