LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 09/04/2011

El Borussia Dortmund ho falla tot al camp de l'Hamburg, però pot treure un punt a l'últim minut

Els de Jürgen Klopp perdonen tot tipus de jugades i fallen ocasions claríssimes, però Jakub Blazszykowski marca a l'últim minut i rescata un punt clau

Adrià Soldevila
Jurgen Klopp celebra el gol de l'empat del seu equip en el minut 91.

BarcelonaEl Borussia Dortmund ha patit més del compte per sumar un punt, en la seva visita al camp de l'Hamburg. Els locals s'han avançat en el marcador a la primera part, amb un penal transformat per l'exmadridista Ruud Van Nistelrooy. A la segona part, els líders han tingut diverses oportunitats per empatar i guanyar el partit, però Gotze, Lucas Barrios i Nuri Sahin han fallat estrepitosament davant el porter. Tot i això, finalment han pogut rescatar un punt amb un gol de Blazszykowski en el minut 91 de partit, que ha fet embogir els jugadors i el cos tècnic dels visitants i líders de la competició.

El Bayern també ha empatat pel mateix marcador a domicili davant el Nuremberg, resultat que ha estat aprofitat pel Hannover 96 per -amb una victòria per 2-0 davant el Magúncia 05- desplaçar els bavaresos del tercer lloc, fet que dóna la classificació a la fase prèvia de la Lliga de Campions. Els bavaresos s'han avançat al minut 5, amb gol de Thomas Müller, però en el 61, Christian Eigler ha aconseguit l'empat després d'un error garrafal del porter Thomas Kraft.

El Hannover ha guanyat el seu partit amb claredat. Després d'un primer temps igualat, en el minut 45, un penal marcat per Didier Ja Konan ha posat el Hannover en avantatge i, a més, ha deixat el Magúncia amb deu homes per expulsió de Jan Nowetzki. En el segon temps, el Hannover ha estat clar dominador i Sergio Pinto ha fet el segon gol al minut 60.

El Schalke, de Raúl González i José Manuel Jurado, ha derrotat el Wolfsburg per 1-0, resultat que pràcticament assegura la permanència.