LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 20/02/2011

El Schalke 04 perd al camp del cuer, el Borussia Monchengladbach, amb un Raúl desaparegut

L'equip de José Manuel Jurado i Raúl González s'ha avançat en el marcador amb gol de Kluge, però Marko Reus i Mohamadu Idrissou han donat la volta al marcador

Redacció
1 min
Idrissou celebra amb els seus companys el gol de la victòria davant el Schalke.

BarcelonaEl Schalke i també el seu davanter estrella, l'espanyol Raúl González, han tingut avui una mala tarda, que ha desembocat en una derrota per 2-1 davant el cuer, el Borussia Mönchengladbach, en què estrenava banqueta el seu nou entrenador, el suís Lucien Favre. Les coses han començat bé per al Schalke, que ha pres avantatge amb un gol de Peer Kluge en el minut 2, però s'ha torçat ràpid i abans que es complís la primera mitja hora de joc ja estava 2-1 per sota en el marcador. Marko Reus i Mohamadu Idrissou han estat els encarregats de marcar els gols del Schalke. L'única ocasió clara que ha tingut el Schalke d'empatar ha estat una xilena de l'holandès Klaas Jan Huntelaar que ha sortit desviada. La victòria del Gladbach hagués pogut ser fins i tot més àmplia si hagués tingut més sang freda per portar fins al final els seus contraatacs.

En l'altre partit jugat avui, el Bayer Leverkusen ha derrotat per 4-2 l'Stuttgart i segueix segon, a deu punts del líder, el Borussia Dortmund.

stats