LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 28/11/2010

Hugo Almeida, la cara i la creu de la victòria del Werder Bremen al Saint Pauli (3-0)

El portuguès ha marcat un 'hattrick', però ho ha espatllat autoexpulsant-se, a l'agredir un contrari. El Wolfsburg continua a quatre punts de la zona del descens

Adrià Soldevila
1 min
Almeida celebra el seu tercer gol

BarcelonaEl Werder Bremen ha golejat avui per 3-0 al St.Pauli, mentre que el Colònia i el Wolfsburg han empatat a un gol en els últims dos partits de la catorzena jornada de la Bundesliga.

El portuguès Hugo Almeida ha esdevingut la figura del matx, en marcar els tres gols del Bremen i després fer-se expulsar el tenir una reacció infantil davant una falta del peruà Carlos Zambrano. El davanter portuguès s'ha aixecat i ha colpejat amb l'avantbraç la cara del defensa del Saint Pauli, amb l'àrbitre just davant.

En el duel Colònia-Wolfsburg, Novakovic ha obert el marcador per als locals i a la segona part, el brasiler Cicero ha empatat per al Wolfsburg amb un gol de xilena.

A la classificació, el Werder Bremen se separa de les posicions perilloses i ja és a cinc punts de la zona europea, mentre que el Wolfsburg es manté a tan sols quatre punts del descens.

stats