LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 07/05/2011

El Borussia Monchengladbach fa un pas de gegant cap a la salvació i fa perillar el Wolfsburg

L'Eintracht de Frankfurt tampoc ha sumat i segueix a les posicions de descens. A falta d'una jornada, la zona vermella de la Bundesliga encara no està decidida

Adrià Soldevila
1 min
Els jugadors i els aficionats esclaten després del primer gol del seu equip.

BarcelonaUna jornada després de la consecució del títol per part del Borussia Dortmund, totes les mirades estan posades a la part baixa de la classificació, on quatre equips es disputaven avui tres places de descens a la segona divisió alemanya. Al final d'aquesta jornada de dissabte, els equips estan col·locats en les mateixes posicions amb la qual van acabar l'anterior, però amb una distància molt menor.

El Wolfsburg, l'equip que està fora d'aquestes posicions, ha perdut a casa amb el Kaiserslautern (1-2), equip que tenia ja la salvació virtual, i veu perillar la seva continuitat a la primera divisió. També ha perdut l'Eintracht de Frankfurt, a casa i davant el Colònia (0-2) i ha lamentat no aprofitar l'error del Wolfsburg per sortir de les posicions de descens. Qui sí ha aprofitat les punxades dels seus rivals directes ha estat el Borussia Monchengladbach, que ha guanyat 2-0 a casa al Friburg. Aquesta victòria l'empata a punts amb el Wolfsburg i deixa l'última jornada ben oberta.

El Sant Pauli, últim classificat, ha perdut per un escandalós 1-8 davant el Bayern de Munic i matemàticament descèn a la Bundesliga 2. Tres gols de Mario Gómez, dos de Ribery, dos de Robben i un últim de Van Buyten, deixen els de Baviera a 3 punts del Leverkusen i de la classificació directa per a la Lliga de Campions.

stats