LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 14/05/2011

Jornada final de bogeria que envia a Segona Divisió l'Eintracht de Frankfurt i salva el Wolfsburg

Els últims 45 minuts de la Bundesliga han estat d'infart per als aficionats dels tres equips implicats en el descens: Eintracht, Monchengladbach i Wolfsburg

Adrià Soldevila
Els jugadors de l'Eintracht de Frankfurt no han pogut evitar la decepció.

BarcelonaDesprés per donar per gairebé descendit a la Bundesliga 2, el Wolfsburg ha pogut salvar-se en els últims 20 minuts de partit, gràcies a tres gols marcats entre els minuts 60 i 78.

L'equip de Felix Magath ha marxat al descans amb empat a zero al marcador, però a l'inici de la segona part, ha vist com el seu rival, el Hoffenheim, aconseguia avançar-se en el marcador. En aquell moment, el Borussia Monchengladbach guanyava per 1-0, amb un golàs de l'exmallorquinista Arango, i sortia de les posicions de descens. D'altra banda, l'Eintracht de Frankfurt s'avançava al Signal Iduna Park, davant el Dortmund, i se situava a la posició de promoció de descens, enviant el Wolfsburg a Segona.

Però tot això ha canviat en els últims 30 minuts de partit. El Borussia Monchengladbach s'ha vist empatat per l'Hamburg i en aquells mateixos instants el Wolfsburg aconseguia empatar i el Dortmund feia el mateix davant l'Eintracht, cosa que deixava les coses totalment oposades. Però la cosa no ha acabat aquí. El Borussia Dortmund aconseguia finalment remuntar el partit a l'Eintracht i el Wolfsburg, marcar dos gols més al Hoffenheim.

Amb aquests resultats (Hoffenheim 1-3 Wolfsburg, Dortmund 2-1 Eintracht i Hamburg 1-1 Monchengladbach), l'Eintracht de Frankfurt és finalment qui baixa a la Segona Divisió alemanya i el Borussia Monchengladbach qui haurà de jugar la promoció de descens amb el Bochum. Qui se salva és el Wolfsburg.

A la part alta de la classificació només faltava per decidir-se la plaça directa per la Lliga de Campions, que finalment ha estat pel Bayer Leverkusen. Els de l'Aspirina han aconseguit els tres punts després de guanyar al camp del Friburg per 0-1 i han fet inútil la victòria del Bayern de Munic, per 2-1, amb l'Stuttgart. Els bavaresos jugaran la fase prèvia per accedir a la Champions League.