LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 20/02/2011

El Lilla perd a Montpeller i el Rennes ho aprofita, apropant-se a només dos punts

El Rennes ha guanyat al camp de Toulouse 1-2, amb un segon gol de penal de Victor Montaño. En l'acció, el jove porter Marc Vidal va haver de ser substuit per lesió

Younes Behanda celebra el gol de la victòria del Montpeller davant el Lilla.

BarcelonaEl líder, el Lille, ha sortit malparat de la seva visita a Montpeller, on ha perdut per 1-0 i ha deixat oberta la lluita pel primer lloc, que encara manté després de disputar la 24a jornada de la Lliga de França. El marroquí Younes Belhanda ha fet, a cinc minuts del final, el gol del triomf local, que deixa al Lille amb la diferència respecte al segon, el Rennes de només dos punts i a tres del Marsella.

El Rennes ha aprofitat l'ocasió i ha tret els tres punts de la seva visita a Toulouse (1-2), gràcies a un penal marcat pel colombià Víctor Hugo Montaño. S'ha avançat amb el gol de Yann M'Vila al final del primer temps, però a l'hora de partit, un gol en pròpia porta de Kevin Theophile Catherine ha establert l'empat. Montaño, al final, ha signat la victòria.

Finalment, el París Saint Germain ha guanyat al camp del Niça (0-3). L'exblaugrana Ludovic Giuly ha obert el marcador a la mitja hora i Guillaume Hoarau ha ampliat la renda abans del descans. Sylvain Armand ha arrodonit el marcador a la segona part.