LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 15/01/2011

El Lille manté el seu liderat a la lliga francesa, després de la victòria al camp del Niça (0-2)

Els gols de Gervinho i de Moussa Sow deixen el Lille al capdavant de la classificació de la Ligue 1. D'altra banda, el Mònaco continua enfonsant-se i ja és al descens

Adrià Soldevila
1 min
Els jugadors del Lille celebren amb Gervinho el primer gol del partit, davant el Niça.

BarcelonaEl Lille de Rudi Garcia ha aconseguit avui una victòria important en la seva lluita per aconseguir el títol de la Ligue 1. Els dogues han guanyat per 0-2 al camp del Niça, amb gols de l'ivorià Gervinho i del senegalès pretès pel Reial Madrid, Moussa Sow. Aquests tres punts el situen a un del PSG, que també ha guanyat, a casa davant el Sochaux, per 2 a 1. Els gols del conjunt parisenc han estat obra de Sakho i de l'exblaugrana Ludovic Giuly.

El Rennes i el Lió també han guanyat, i continuen a un punt del liderat, empatats amb el PSG a 34 punts. El Rennes ha golejat a casa a l'Arles Avinyó de Pavón i Mejía, per 4-0 i l'Olympique de Lió ho ha fet, també a casa, per 3-0 davant el Lorient, amb dos gols del francès Bafétimbi Gomis.

D'altra banda, el Mònaco continua el seu declivi i ja se situa en zona de descens, després d'empatar a l'estadi de l'Auxerre a un gol i veure com el Caen guanyava a Brest per 1-3 i l'introduïa en aquesta zona.

En els altres partits de la jornada, el Lens ha guanyat 2-1 al Saint-Ettienne; el Montpeller ha fet el mateix resultat davant el Valenciennes; i el Tolosa ha aconseguit els tres punts, després de guanyar per 1-0 al Nancy.

stats