LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 28/02/2011

L'Olimpique de Lió ajuda el Rennes a igualar a punts al líder, després d'empatar amb el Lille (1-1)

Els locals s'han avançat en el marcador amb un gol del seu 'killer' Moussa Sow, però Kallström ha empatat 20 minuts després

BarcelonaEl Lió, rival del Reial Madrid a la Lliga de Campions, ha empatat davant el Lille (1-1), a qui ha deixat sense avantatge al capdavant de la Lliga de França, a l'altura del Rennes i com un aspirant més al títol. El Lille es ha avançat als vuit minuts per mitjà de Moussa Sow, però abans de la mitja hora el suec Kim Kallstrom ha aconseguit l'empat, que ha resultat ser definitiu. El Lille ha recuperat el liderat, que comparteix amb el Rennes, que ha guanyat dissabte el Lens (2-0). El Lió éscinquè a quatre punts.

Mentrestant, el Marsella amenaça el primer lloc amb la seva victòria a Nancy (1-2) de la mà del francghanès André Ayew, que ha remuntat el gol inicial de Julien Feret. El quadre de Didier Deschamps està a un punt del primer lloc. Els gols de Sylvain Armand i d'Adrian Gunino, en pròpia porta, han facilitat la victòria del Paris Saint Germain davant el Tolosa, que ha escurçat distàncies a la segona part, amb la diana de Franck Tabanou (2-1).