LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 12/03/2011

L'Olympique de Lió amenaça el liderat del Lilla quatre dies abans de la visita al Bernabéu (0-2)

D'altra banda, el Tolosa ha guanyat 0-1 al camp del Lens i el Niça ha fet el mateix davant l'Auxerre, fet que el deixa altre cop a només 3 punts del descens

Lisandro celebra amb els seus companys el primer gol del Lió.

BarcelonaEl davanter argentí Lisandro López i el bosnià Miralem Pjanic han sentenciat el Sochaux i han donat el triomf, a domicili, al Lió (0-2), que acudirà dimecres a l'estadi Santiago Bernabéu per enfrontar-se al Reial Madrid. Lisandro, que es va perdre, per lesió, el partit d'anada de la Lliga de Campions davant l'equip de Jose Mourinho, ha encarrilat el triomf als vint minuts. En dos partits que ha jugat ha marcat quatre gols. El bosnià Pjanic ha sentenciat el duel a la segona part. El Lió està situat a la tercera plaça, a un punt del Rennes i el Lilla, que pot augmentar la distància si diumenge guanya el Valenciennes.

A més, el paraguaià Federico Javier Santander, a un quart d'hora del final ha donat la victòria al Toulouse al camp del Lens (0-1) i Eric Mouloungui a Niça davant l'Auxerre (1-0). Dimitri Payet i Bakary Sako han propiciat els tres punts al Saint Etienne davant el Brest (2-0), i el camerunès Landry N'Guemo i Bakay Traore han marcat per al Nancy davant el Cauen (2-0). En l'altre partit de dissabte, l'Arles Avinyó, cuer, ha empatat davant el Lorient (3-3) amb un gol de Remy Cabell a deu minuts del final.