LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 19/02/2011

L'Olympique de Marsella guanya al Saint-Ettienne i amenaça el liderat del Lille, a tan sols 3 punts (2-1)

Els de Didier Deschamps han guanyat a casa davant un rival directe en la lluita per la Lliga de Campions, amb gols de Lucho González i el davanter Loic Rémy

Lucho González celebra el seu gol davant el Saint-Ettienne.

BarcelonaUn gol de l'argentí Lucho González ha encarrilat el triomf de l'Olympique de Marsella davant el Saint Etienne (2-1) i l'ha col·locat a tres punts del lideratge, que ostenta el Lille, que demà visita al Montpeller. El vigent campió no ha inclinat cap al seu costat el partit fins al minut 68, amb el gol de González. Deu minuts després, Loic Rémy va sentenciar el xoc, encara que el quadre visitant va estrènyer diferències en l'últim minut gràcies a l'encert de Christophe Landrin.

El Brest ha guanyat el Mònaco (2-0) amb dos gols del francès d'origen togolès Jonathan Ayite i I el Sochaux s'ha imposat al camp del Lens (2-3). Ha tingut el partit de cara amb les dianes de Nicolas Maurice-Belay i del mali Modibo Maiga, però s'ha complicat amb les del tunisià Issam Jemaa i d'Alaeddin Yahia. Ryad Boudebouz, però, ha retornat el triomf als visitants.

El Valenciennes s'ha refet d'un desavantatge de dos gols al camp del Caen (2-2), que s'ha avançat gràcies a Benjamin Nivet i Sambou Yatabaré. En el tram final, Gregory Pujol i Steven Langile han aconseguit l'empat en vuit minuts. El cuer, l'Arlès Avinyó, ha aconseguit un punt al camp del Auxerre (1-1). El senegalès Doni'm N'Diaye ha avançat els visitants, però el polonès Ireneusz Jelen, a sis minuts del final, ha evitat el seu triomf. Finalment, el Lorient ha posat vermell el Bordeus (5-1). Tres gols de Kevin Gameiro i dos més, obra de Morgan Amalfitano i Arnold Mvuemba, van completar el festival local.