LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 03/04/2011

El Marsella segueix a 4 punts del Lilla després de la seva victòria al camp del Lens (0-1)

El Lió ha deixat escapar un 0-2 a favor i ha acabat empatant al camp del Niça. El Saint-Ettienne també deixa escapar una bona oportunitat de ser a Europa

Adrià Soldevila

BarcelonaL'Olympique de Marsella no perd l'estela del Lilla i segueix lluitant per igualar l'equip de Rudi Garcia al capdavant de la classificació. Els de Didier Deschamps han aconseguit la seva victòria per la mínima al camp del Lens, amb un gol de Cheyrou a falta de 20 minuts pel final del partit. En el 84, el porter Mandanda s'ha introduit la pilota al fons de la seva porteria, però l'àrbitre ha anul·lat el gol entenent que el porter havia rebut falta prèviament.

En un altre partit de la jornada, l'Olympique de Lió ha deixat escapar una victòria que tenia coll avall al descans. Guanyava 0-2 al camp del Niça, amb gols de Kallstrom i l'argentí Lisandro López, però en els últims minuts de joc s'ha deixat empatar, amb gols de Moulongui de penal (min.90) i de Civelli (min.93). Aquest resultat deixa el Lió a 8 punts ja del liderat, sense pràcticament opció al títol.

El Saint-Ettienne, d'altra banda, ha hagut de remuntar un gol inicial de Pujol pel Valenciennes i només ha pogut empatar el partit a un, amb el gol de Payet al minut 58. Aquest empat deixa el St.Ettienne a sis punts ja de les posicions europees.