LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 17/04/2011

L'Olympique de Marsella guanya al camp del Montpeller i se situa a tan sols un punt del Lilla

Els de Didier Deschamps han hagut de remuntar als locals i ho han fet amb gols de Gignac i Taye Taiwo. L'Arlès Avinyó és ja matemàticament equip de Segona

Adrià Soldevila
1 min
Gignac lluita una pilota amb Bocaly, en una acció del partit.

BarcelonaL'Olympique de Marsella de Didier Deschamps s'ha situat aquesta tarda a només un punt del líder a la lliga francesa, el Lilla, després de guanyar al Montpeller al seu estadi. Els visitants han hagut de remuntar el gol inicial de Giroud i ho han fet amb un gol del seu davanter estrella, Pierre-André Gignac, i amb un altre, aquest de penal, transformat pel lateral nigerià Taye Taiwo.

Aquesta victòria deixa el Marsella a un punt del Lilla, que també va punxar la jornada passada davant el Mònaco, fet que l'OM no va aprofitar a l'empatar a dos al Vélodrome davant el Tolosa.

En l'altre partit disputat, l'Arlès-Avinyó ha confirmat el seu descens matemàtic a la segona divisió francesa, en perdre per 0-1 al seu estadi davant el Valenciennes. Aquesta nit, a les 21.00, tanca la jornada un gran partit, el Paris St.Germain-Olympique de Lió.

stats