LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 06/02/2011

El líder empata al camp de l'Auxerre i no aprofita la punxada del PSG per allunyar-se i decidir la lliga

Els de Rudi Garcia s'han avançat en el marcador, però s'han deixat empatar en els últims instants. El Lió i el Girondins no han passat de l'empat a zero

Adrià Soldevila
Els jugadors de l'Auxerre celebren el gol de l'empat davant el Lille.

BarcelonaCap dels equips capdavanters a la Ligue 1 ha volgut sumar aquesta jornada els 3 punts. Ni el Lilla, ni el PSG, ni l'Olympique de Lió han sabut treure més profit dels seus partits i s'han deixat escapar punts importants en la lluita pel títol de lliga.

El Lilla ha empatat al camp de l'Auxerre, en un partit que tenia controlat amb el gol de Moussa Sow en el minut 9, gol que serveix al francosenegalès per sumar-ne ja 16 i seguir liderant la taula de golejadors. En el minut 86, Dudka ha empatat per l'Auxerre i el Lilla, sense temps per reaccionar, ha perdut dos punts que l'haguéssin separat a 8 del segon.

D'altra banda, un partit que pintava a espectacle ha acabat amb un empat a zero. L'Olympique de Lió i el Girondins de Bordeus no han fet gaudir als aficionats de cap dels dos equips, ni aficionats al futbol i, sense crear clares ocasions, han deixat el marcador igual que l'han iniciat. Per últim, el Toulouse ha guanyat a casa per 2-0 al Mònaco, amb Mahamadou Diarra de titular, i ha superat precisament al Girondins i al Montpeller a la classificació. Ara, els d'Alain Casanova són setens i tenen la zona europea a tan sols 2 punts.