LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 20/03/2011

L'Olympique de Marsella guanya el clàssic francès davant el PSG i segueix l'estela del Lilla (2-1)

Ahir el conjunt de Rudi García va guanyar per 1-2 el seu partit al camp del Brest i avui el seu principal perseguidor el continua tenint a quatre punts de distància

Adrià Soldevila
Gabriel Heinze celebra amb els seus companys el primer gol del Marsella.

BarcelonaEl clàssic francès ha tingut cabuda aquesta nit al Velodròme de Marsella, partit que s'ha endut l'equip local, l'Olympique de Marsella, per un ajustat 2-1. S'ha avançat l'equip de Didier Deschamps, amb un gol de l'exmadridista Gabi Heinze, però 11 minuts després ha empatat Chantome pel París Saint Germain. Abans del descans, Ayew ha fet el segon del Marsella, resultat que s'ha mantingut tot el segon temps i fins el final. Amb aquest resultat, l'Olympique de Marsella pot seguir a quatre punts del líder, el Lilla i el PSG no pot enxampar el Lió a la cinquena plaça.