LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 18/12/2010

El Mònaco deixa sense liderat al París Saint-Germain, amb un gol a dos minuts del final (2-2)

L'empat ha deixat tocat al PSG (2-2), que s'ha quedat sense el triomf i sense el liderat de la Lliga Francesa, al qual podia accedir si sumava els tres punts

Els jugadors del Mònaco celebren el primer gol del partit, obra de Puygrenier

BarcelonaEl brasiler Nené ha remuntat l'avantatge inicial visitant, amb el gol de Sébastien Puygrenier, i ha situat per davant al París Saint-Germain. No obstant això, en el tram final, Niculae ha donat l'empat al Mònaco. El quadre parisenc suma 31 punts. Els mateixos que el líder, el Lille, que diumenge rep el Nancy, i el Rennes, que ha guanyat amb dificultats. Un gol al descompte de Jean Armel Kana Biyik ha acabat amb la resistència del Valenciennes (1-0) i ha donat la victòria al Rennes, que manté la seva lluita pel liderat.

El Saint Etienne, per la seva banda, rendibilitza la fragilitat del cuer, l'Arles Avignon d'Álvaro Mejía i Paco Pavón, que ha estat a la banqueta, per millorar la seva classificació (2-0). En un minut, els gols de Laurent Batlles i Emmanuel Riviere han donat la victòria als locals. Alain Traore ha salvat l'Auxerre al camp del Montpeller establint l'empat després que el marroquí Younes Belhanda avancés als locals.

També el Niça i el Brest han empatat a un gol. El serbi Danijel Ljuboja ha avançat als amfitrions però Johan Martial, al quart d'hora, ha segellat la igualada. El Tolosa ha aconseguit la victòria més contundent de la jornada. Ha superat per 3-0 al Lorient amb dos gols del portuguès Paulo Machado i l'altre del paraguaià Federico Santander.