LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 05/02/2011

El Rennes guanya al París Saint Germain i l'iguala en la segona plaça de la classificació (1-0)

L'Olympique de Marsella ha guanyat per 1-0 a l'Arlès-Avinyó i puja fins a la quarta posició del campionat francès. El Saint-Ettienne també ha guanyat i és cinquè

Brahimi celebra amb els seus companys un gol d'aquest vespre, davant el PSG.

BarcelonaUn gol d'Yasin Brahimi en el minut 19 ha donat el triomf per 1-0 al Rennes sobre el París Saint Germain, amb el qual ha igualat a punts en el segon lloc de la lliga francesa de futbol de primera divisió. Els dos equips estan empatats a 37 punts, amb els parisencs per davant per millor diferència de gols, i a quatre de líder, el Lille, que juga demà a Auxerre. A més, l'Olympique de Marsella, quart, ha batut pel mateix resultat l'Arlès-Avinyó, el darrer classificat amb només vuit punts, i el Saint Etienne, que ha vençut a domicili 1-2 al Saint-Etienne, segueix cinquè.

En els altres partits de la jornada, el Brest ha guanyat 2-1 al Nancy, el Lorient ha guanyat 0-2 al camp del Caen, el Lens i el Valenciennes han empatat a un i el Niça ha guanyat 1-0 al Sochaux.