LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 01/01/2011

Ronaldinho deixa la concentració del Milan a Dubai i marxa al Brasil per tancar el seu fitxatge pel Gremio

El president del Gremio, Duda Kroeff, ha assegurat estar "tranquil i confiat en el tancament positiu de l'operació" i que "quedarà tancat el 15 de gener"

Adrià Soldevila
1 min
Ronaldinho Gaúcho en un dels entrenaments del Milan, durant la concentració a Dubai.

BarcelonaRonaldo de Assis Moreira "Ronaldinho Gaúcho", un dels millors jugadors de la història del FC Barcelona, està viatjant al Brasil per tancar el seu fitxatge pel Gremio de Porto Alegre, equip on es va formar i el va fer debutar professionalment a la Primera Divisió del seu país. Amb aquest traspàs, el jugador dóna per tancada la seva estada a Europa, on hi ha estat els últims 10 anys, havent passat pel París Sant Germain, el Barça i el Milan, l'últim equip del continent on ha jugat.

Aquest migdia, hora GMT+1, Ronaldinho ha abandonat la concentració del Milan als Emirats Àrabs i s'ha dirigit a l'Aeroport Internacional Dubai, on ha agafat l'avió que l'està transportant a Porto Alegre. Allà es reunirà, juntament amb el seu germà Roberto, amb Duda Kroeff, president del Gremio, per tancar oficialment el traspàs pel club Tricolor. Precisament a la concentració del conjunt rossonero, l'entrenador Massimiliano Allegri ha comentat que són "a l'espera que la seva sortida es faci oficial" i s'ha mostrat decepcionat perquè "potser hi ha hagut falta de voluntat per part seva (per triomfar al Milan). Estava convençut que Ronaldinho podia realizar una gran temporada. Va començar bé, amb actuacions regulars, però cadascú ha de prendre les seves decisions".

stats