LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 01/05/2011

L'Arsenal ajuda a posar emoció a la Premier League guanyant el Manchester United a l'Emirates (1-0)

Els de Cesc Fàbregas, que avui no ha jugat, han doblegat els de Sir Alex Ferguson, que es jugaran la lliga la propera jornada davant el Chelsea

Redacció
1 min
Aaron Ramsey celebra el gol de l'Arsenal davant el Manchester United.

BarcelonaL'Arsenal ha guanyat avui el Manchester United (1-0) i ha deixat a l'aire el títol de la Premier League, que la setmana que ve es juguen el United i el Chelsea, segon a la taula, que es troba ja a només tres punts de l'equip d'Alex Ferguson.

La lliga està oberta. L'Arsenal, amb un gol d'Aaron Ramsey, ha dinamitat el campionat. Ha tombat el United i posa incertesa a un campionat, on resten encara tres jornades per disputar-se. Ha jugat millor l'Arsenal en el primer temps, amb major autoritat i una possessió insultant de pilota. Sense Cesc Fàbregas, lesionat a última hora, els joves d'Arsène Wenger, Wilshere i Ramsey, han tirar del carro amb valentia davant un United que, després del seu èxit europeu davant el Schalke 04, ha donat la impressió de baixar una mica el pistó.

Després del descans, Aaron Ramsey, el noi galès que ja és capità de la seva selecció i que il·lustra la nova onada del futbol londinenc, ha encertat en batre Van der Sar als 56 minuts, en culminar una bona acció de Robie van Persie. El United ha anat a per totes en l'última mitja hora, però ni Rooney, ni Berbatov, ni Owen han trobat el camí del gol.

Els tres punts de l'Arsenal deixen obert el títol de la Premier League. La setmana que ve, l'United s'enfronta al Chelsea, segon classificat, a 3 punts de distància.

stats