LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 10/04/2011

L'Arsenal recupera la victòria i segueix segon, a 7 punts del líder, el Manchester United (1-3)

La victòria permet als 'gunners' continuar la seva lluita particular amb el Manchester United, encara que segueixen a una distància difícil d'igualar

Adrià Soldevila
Emmanuel Eboué celebra amb el públic el segon gol de l'Arsenal.

BarcelonaL'Arsenal ha guanyat a domicili el Blackpool i s'ha consolidat com l'únic aspirant capaç de fer ombra al líder, el Manchester United, encara amb set punts de renda respecte al quadre del francès Arsene Wenger, que encara té un partit pendent.

Amb el català Cesc Fàbregas a l'onze inicial, complint el seu partit 300 amb els gunners, però amb el porter espanyol Manuel Almunia condemnat a la banqueta en favor del veterà Jens Lehman, retirat del futbol fins que el preparador gal reclami els seus serveis, el quadre londinenc s'ha avançat passat el quart d'hora mitjançant el francès Abou Diaby, que ha aprofitat una acció de l'holandès Robin van Persie. Cinc minuts després, l'ivorià Emmanuel Eboué, a centre de Jack Wilshere, ha ampliat la renda. Gary Taylor-Fletcher a l'inici de la segona part ha escurçat les distàncies però, a falta d'un quart d'hora, Van Persie ha sentenciat el xoc després d'una jugada de Theo Walcott.

En l'altre partit de diumenge, l'Aston Villa ha agafat aire davant el Newcastle, a qui ha vençut a Birmingham per 1-0. James Collins, a centre d'Ashley Young, ha donat el gol del triomf. La trentena jornada es completarà dilluns amb el xoc entre el Liverpool i el Manchester City.