LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 06/01/2011

El Manchester United és més líder, mentre que el Chelsea i el Liverpool tornen a fer el ridícul

Gràcies a l'empat entre l'Arsenal de Cesc Fàbregas i el Manchester City de David Silva, el United se situa líder en solitari a dos punts del segon

Adrià Soldevila
2 min

BarcelonaLa superioritat, el maneig i la pressió de l'Arsenal no van ser suficients perquè els gunners aconseguissin la victòria davant el Manchester City, que va resistir com va poder les incessants escomeses dels locals, liderades per Robin van Persie. Cinc xuts a porteria de l'internacional holandès haurien pogut donar un ampli avantatge a l'equip d'Arsène Wenger, el més golejador de la Premier League aquesta temporada, amb 45 gols, però que en aquesta 22a jornada de la competició no va aconseguir satisfer les seves ganes de gol.

El Chelsea, per la seva banda, va patir una altra tragèdia, en perdre a domicili contra el Wolverhamton (1-0) per un gol en pròpia porteria del portuguès José Bosingwa. És la desena jornada dels blues sense guanyar, ja que la seva última victòria va ser el 10 de novembre davant el Fulham (1-0). Fins i tot el tècnic de l'equip, l'italià Carlo Ancelotti, va reconèixer aquesta setmana la sort que tenia de conservar el lloc, però una derrota més i la cinquena posició dels vigents campions de la Premier, amb 35 punts, el tornen a situar a la corda fluixa.

Un altre tècnic que també corre perill és el del Liverpool, Roy Hodgson, després que el seu equip perdés aquest dimecres per 3-1 contra el Blackburn Rovers. A casa de l'Everton, el Tottenham no va poder guanyar, malgrat el gol de l'exmadridista holandès Rafael van der Vaart, i va perdre per 2-1, resultat que el manté en la quarta plaça.

Mentrestant, el Wigan sí que va tenir millor fortuna, ja que va arribar a la recta final perdent i va aconseguir l'empat (1-1), en el minut 80 davant el Bolton, que s'havia avançat en el 54' amb un gol de l'espanyol Rodrigo Moreno. Els dos partits restants del dia es van resoldre amb victòries del Newcastle, que va sentenciar amb 5-0 al West Ham, i del Sunderland a domicili davant l'Aston Villa per 0-1.

Dimarts es van registrar els triomfs del Manchester United contra l'Stoke (2-1), amb un partidàs de Chicharito Hernández, que va fer el primer gol i va donar el segon a Nani; del Fulham davant el West Bromwich Albion (3-0) i del Birmingham contra el Blackpool (1-2).

stats