LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 20/03/2011

El Chelsea tomba el Manchester City en els dotze minuts finals i l'allunya definitivament del títol

El Manchester City se situa ja a 10 punts del líder, el seu rival de la ciutat, mentre que el Chelsea el supera a la classificació i s'hi queda a 9, amb un partit menys

Adrià Soldevila
David Luiz celebra el primer gol del Chelsea davant el City.

BarcelonaEl Manchester City ha desaprofitat aquesta tarda una gran oportunitat per assegurar la posició de Lliga de Campions que actualment manté, perdent a Stamford Bridge davant el Chelsea, en un partit amb poques ocasions i poc futbol. Els gols del conjunt local han arribat a falta de dotze minuts pel final. El primer, després d'un llançament de falta de Drogba, ha estat obra de David Luiz, rematant de cap entre dos centrals del City i el segon, amb els visitants volcats a l'atac, l'ha fet Ramires, després d'una gran jugada individual en el minut 92 de partit, tancant així el marcador i enfonsant el Manchester City definitivament. El Chelsea suma ara 54 punts, 9 menys que el Manchester United i amb un partit menys per a disputar.

En l'altre partit de la jornada, el Liverpool ha guanyat al camp del Sunderland per 0-2, amb el primer gol de Kuyt precedit de polèmica. L'àrbitre ha xiulat penal, després que Spearing fós entrat per Mensah fora de l'àrea, però les protestes dels jugadors del Sunderland no han servit per a res i Kuyt ha transformat la pena màxima. A la segona part, Luis Suárez ha sentenciat el partit, donant-li tres punts importants al Liverpool, que agafen una distància de 5 punts respecte el setè classificat.