LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 12/12/2010

Gomes regala un gol i després li para un penal a Drogba, en un principi de recuperació 'blue' (1-1)

Els de Carlo Ancelotti sembla que recuperen la forma, en una segona part amb molt domini del seu equip. Resultat just, després d'una primera part 'Spur'

Adrià Soldevila

BarcelonaEl Chelsea de Carlo Ancelotti sembla que comença a recuperar-se, després d'una molt bona segona part a White Hart Lane, on ha pogut empatar gràcies a un gol de Drogba, precedit per un error del porter Gomes.

A la primera part, els Spurs han dominat clarament, creant ocasions i guanyant en força, i s'han avançat en el minut 15 amb un gol del rus Roman Pavlyuchenko. A la segona part ha entrat Didier Drogba, que en una acció en principi sense perill, ha guanyat l'esquena a Michael Dawson i ha xutat. A priori, el xut no portava perill, però Gomes no ha pogut atrapar-lo i se l'ha introduït a l'interior de la porteria. A partir d'aquí, domini del Chelsea, que hauria pogut marcar el segon. En una mala sortida del porter Gomes, el brasiler ha fet penal sobre un compatriota, Ramires, però Drogba no ha pogut transformar-lo i l'autor del penal li ha aturat l'acció.

El Bolton ha guanyat de manera ajustada, per 2-1, el Blackburn de Michel Salgado, i es situa de forma provisional en la cinquena posició, mentre el penúltim de la taula, el Wolverhampton, ha superat a casa el Birmingham City (1-0).