LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 16/04/2011

El Chelsea remunta al West Bromwich Albion i assegura la tercera plaça de la Premier (1-3)

El Manchester United i el City no tenen jornada de lliga, ja que han disputat les semifinals de la FA Cup. L'Arsenal juga demà davant el Liverpool de Kenny Dalglish

Adrià Soldevila
Drogba i Kalou celebren el primer gol del Chelsea.

BarcelonaEl Chelsea ha guanyat aquesta tarda el seu partit de la 33ena jornada de lliga a la Premier a l'estadi del West Bromwich Albion. S'han avançat els locals al minut 17 amb un gol d'Odemwingie, però poc després ha empatat Didier Drogba. Poc ha trigat a remuntar el partit l'equip visitant. Ha estat en el minut 26 i amb gol de l'ivorià Salomon Kalou. Al minut 45 ha acabat de decidir el partit Frank Lampard, després d'una gran jugada del mateix Kalou. L'equip de Carlo Ancelotti suma ara 61 punts, 5 més que el Manchester City i un menys que l'Arsenal, que demà disputa el seu partit a l'Emirates Stadium, davant el Liverpool.

D'altra banda, el Wigan de Robert Martínez ha aconseguit sumar els tres punts al camp del Blackpool. El seus han guanyat per 1-3 amb gols de Rodallega, N'Zogbia i Eardley en pròpia porteria i tornen a sortir de la zona del descens.