LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 15/01/2011

El Chelsea guanya un partit després de dos mesos i el City es situa líder a falta del Tottenham-United

L'Arsenal de Cesc Fàbregas ha guanyat per 0-3 a l'estadi del cuer, el West Ham, amb gols de l'holandès Robin Van Persie (2) i del jove anglès Theo Walcott

Adrià Soldevila
Carlos Tévez celebra el seu primer gol en el partit City-Wolverhampton.

BarcelonaEl Chelsea ha guanyat aquesta tarda el seu primer partit a la Lliga anglesa, des del 10 de novembre, davant el Blackburn de l'exmadridista Michel Salgado per 2-0, mentre que l'argentí Carlos Tévez ha salvat el Manchester City per assegurar-se la victòria a casa i col·locar líder provisional.

El conjunt de Carlo Ancelotti s'ha mantingut escàs d'idees durant tota la primera part, encara que sí ha aconseguit dominar en possessió pràcticament tot el partit, corresponent a la vintena tercera jornada de la Premier League. Les arribades del Blackburn, equip al que va tornar aquesta setmana com a cedit del City el paraguaià Roque Santa Cruz, han estat molt poques, però una d'elles ha requerit la magistral intervenció del porter Petr Cech. Es va haver d'esperar, però, a la segona part del partit perquè Branislav Ivanovic obrís el marcador (minut 57), que Nicolás Anelka ha tancat en el 76, per garantir els tres punts i ascendir una posició en la taula, fins a la quarta.

El combinat de Eastlands, el Manchester City, ha començat perdent a casa contra el Wolverhampton, a l'encaixar el primer gol del partit a càrrec de Milijas, però el capità blue Carlos Tévez ha ressorgit per a convertir-se en màxim golejador de la Premier, en atrapar a Dimitar Berbatov, amb 14 gols. L'argentí ha signat dos gols aquesta tarda que, sumats a dos anotats pels germans Touré, han permès la remuntada. El marcador ha arribat a situar 4-1, però els visitants s'han encarregat d'escurçar distàncies fins al 4-3. El campió del món David Silva ha retornat en aquest partit, després de quinze dies de baixa per un lleu cop al genoll en una cita el dia d'any nou.

gunners

D'altra banda, l'únic equip de la Premier League entrenat per un català, el Wigan, ha tingut la seva oportunitat per a distanciar-se la zona de descens gràcies a la contribució del colombià Hugo Rodallega, que ha marcat el primer gol al minut 57. El marcador s'ha mantingut favorable per als Latics fins a quatre minuts abans del final, quan el Fulham ha empatat (1-1).

La resta de partits s'han resolt amb un triomf per 2-0 l'Stoke davant el Bolton i un altre del West Bromwich Albion davant el Blackpool per 3-2.

Demà tindran lloc els partits Birmingham-Aston Villa, Sunderland-Newcastle, Liverpool-Everton i Tottenham-Manchester United, amb els que conclourà la jornada.