LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 03/04/2011

El Manchester City goleja al Sunderland i recupera la tercera posició de la Premier League (5-0)

La victòria dels homes de Mancini fa que els 'citizens' recuperin la tercera plaça de la lliga anglesa. El Fulham guanya 3-0 al Blackpool i s'allunya del descens

Adrià Soldevila
1 min
David Silva celebra el seu gol, avui al City of Manchester.

BarcelonaSembla estrany que a Mancini li surtin bé els invents i li surti malament la normalitat. Avui, el conflictiu Balotelli tornava a ser titular i deixava a la banqueta el bosni Edin Dzeko, el davanter fitxat al mercat d'hivern i habitualment titular. En un dels partits més tramposos d'aquesta Premier League, el City rebia la visita d'un equip en hores baixes, un equip que va meravellar anglaterra a la primera volta, amb el mínim d'estrelles mediàtiques possibles. Amb la venta de Darren Bent a l'Aston Villa, però, el Sunderland ha baixat el seu nivell i amb la derrota d'avui suma ja 7 jornades consecutives sense guanyar.

El 5-0, amb gols d'Adam Johnson, Carlos Tévez de penal, David Silva, Patrick Vieira i Touré Yaya; deixa el City tercer classificat, gràcies a l'empat d'ahir del Chelsea i el torna a apropar a la segona plaça, la d'accés directe a Lliga de Campions.

En l'altre partit de la jornada, el Fulham ha guanyat per 3-0 al Blackpool i es distancia a 6 punts de la zona del descens.

stats