LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 19/03/2011

El United guanya amb un gol de Berbatov als minuts finals i l'Arsenal l'ajuda empatant fora de casa

Dimitar Berbatov ha donat tres punts importantíssims per al Manchester United, que se separa a cinc punts de l'Arsenal, que ha empatat amb el West Brom

Adrià Soldevila
Odemwingie celebra el gol del WBA i Sagna es lamenta.

BarcelonaEl Manchester United ha aconseguit els tres punts aquesta tarda a Old Trafford, davant del Bolton Wanderers, en la 29a jornada de la Premier League. Els de Sir Alex Ferguson han patit fins als instants finals, però s'han endut la victòria amb un gol del búlgar Dimitar Berbatov al minut 88. Aquests tres punts l'allunyen a cinc del seu principal perseguidor, l'Arsenal.

Els d'Arsène Wenger han empatat al camp del West Bromwich Albion, 2-2, amb una actuació més que discutible del porter Manolo Almunia. Els locals s'han avançat al minut 3 amb cop de cap de Reid, que no ha pogut evitar Almunia, tot i que la pilota li ha passat pel costat del cap. El segon ha arribat al minut 58 i l'ha fet Odemwingie, aprofitant un error garrafal a la sortida del porter espanyol. L'Arsenal, però, no s'ha rendit i ha aconseguit remuntar el partit, amb gols d'Arshavin i Van Persie, als minut 70 i 78.

Cal destacar també la victòria del Wigan Athletic, entrenat pel català Robert Martínez. Els Lactics han aconseguit els 3 punts amb un gol de Maynor Figueroa al minut 90, després que Ridgewell avancés els visitants als sis minuts i Cleverley aconseguís l'empat al minut 25.