LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 08/05/2011

El Manchester United guanya el Chelsea i sentència la Premier League a falta de dues jornades (2-1)

El rival del FC Barcelona a la final de Wembley del 28 de maig necessita sumar un punt més per ser el campió de la lliga anglesa 2010-2011

Adrià Soldevila
Chicharito Hernández ha marcat avui el primer gol del partit als 30 segons.

Barcelona30 segons ha durat el marcador inicial a Old Trafford, aquesta tarda, en el partit més decisiu dels últims mesos a la Premier League anglesa. El Manchester United, rival del Barça a la final de la Lliga de Campions, s'enfrontava al Chelsea, principal perseguidor a només 3 punts dels Red Devils i únic candidat a poder prendre el títol als de Sir Alex Ferguson.

Però l'esperança Blue ha durat només 30 segons. Després de la posada en joc de la pilota, Park Ji-Sung ha vist la desmarcada de Chicharito i li ha fet una gran passada en profunditat, que no ha pogut refusar el brasiler David Luiz i, després d'encarar porteria, ha ajustat la pilota al pal dret de Cech, i ha fet el primer gol del partit, que ha provocat l'eufòria dels aficionats locals. Amb el gol els de Ferguson s'han crescut i han portat la iniciativa en els primers compassos, joc que s'ha vist recompensat al minut 22, quan el serbi Nemanja Vidic ha rematat la pilota de cap al fons de la xarxa, després d'una magnífica assistència de Ryan Giggs. A partir del segon gol el Chelsea s'ha animat i ha creat, sense fortuna, la majoria de les ocasions en el tram final de la primera part.

A la segona part, el Manchester United s'ha limitat a conservar el resultat i el Chelsea s'ha vist obligat a atacar. Al minut 68, Frank Lampard ha batut amb la cama esquerra Van Der Sar, després d'una bona passada de Ramires i ha donat esperances al conjunt londinenc. Els últims minuts del partit han estat molt intensos, amb tots dos equips disposant d'ocasions clares, però finalment l'àrbitre ha xiulat el final i Old Trafford ha explotat d'alegria.

Ara, el United necessita sumar un punt per ser campió de Lliga o esperar que el Chelsea perdi algun punt en les dues jornades que queden per disputar-se.