LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 26/02/2011

Chicharito guia el Manchester United a la victòria al camp del Wigan de Robert Martínez (0-4)

L'Aston Villa ha guanyat a casa 4-1 al Blackburn amb dos gols d'Ashley Young i s'allunya encara més de la zona de descens. El Wigan, tot el contrari. S'enfonsa més

Adrià Soldevila
1 min
Chicharito Hernández celebra el primer dels quatre gols del United al camp del Wigan.

BarcelonaAl DW Stadium de Wigan s'ha jugat aquesta tarda el Wigan Athletic-Manchester United. Els Red Devils han aconseguit una solvent victòria, per 0-4, amb un gran Chicharito Hernández, autor dels dos primers gols i "obrellaunes" del partit. Els altres dos gols han estat obra de Wayne Rooney i Fabio da Silva, germà del lateral titular Rafael da Silva. Amb aquesta victòria, els de Sir Alex Ferguson s'allunyen fins a 5 punts de l'Arsenal, segon classificat, i 11 del Manchester City, que juga demà a casa davant el Fulham.

D'altra banda, l'Aston Villa ha aconseguit una victòria importantíssima per evadir les posicions de descens a Segona Divisió guanyant contundentment el Blackburn per 4-1, amb dos gols del capità Ashley Young (un d'ells de penal). Han completat la golejada Hanley en pròpia porteria i Stewart Downing. Amb la victòria, l'Aston Villa se separa a 5 punts de la zona perillosa de la taula i s'acosta a 6 punts de les posicions europees.

De la resta de la jornada, cal destacar la victòria de l'Everton davant el Sunderland (2-0), la golejada del Wolverhampton al Blackpool (4-0) i l'empat entre el Newcastle i el Bolton (1-1).

stats