LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 23/04/2011

Un gol de Chicharito en el minut 83 de partit dóna mitja lliga al Manchester United (1-0)

L'empat del dimecres passat de l'Arsenal amb el Tottenham, fa que aquesta sigui encara més decisiva de cara al títol de la Premier League. Ja són 9 punts

Adrià Soldevila
Chicharito Hernández celebra el seu gol avui davant l'Everton.

BarcelonaChicharito Hernández ha tornat a fer valer el seu fitxatge a l'estiu pel Manchester United. Aquella incògnita que planava sobre Old Trafford, la d'aquell jugador desconegut per la majoria dels aficionats al futbol europeu, ara s'ha convertit en elogi. Tot va començar a la Charity Shield, la supercopa anglesa, on Chicharito va debutar i va fer el segon gol del seu equip davant el Chelsea. A partir d'aquell gol, Hernández no ha deixat de marcar gols decisius, no ha deixat de fer sumar al United punts importants de cara al títol de lliga. Ara, el mexicà és un ídol.

I precisament aquest jugador ha donat avui una de les victòries més importants de la temporada per al Manchester United. El resultat al minut 83 era de 0-0 i els de Sir Alex Ferguson no aconseguien trencar el malefici d'obtenir la tretzena victòria consecutiva a casa, fins que ha arribat el gol del mexicà. Valencia ha penjat la pilota al segon pal i Chicharito l'ha rematada, amb una precisió milimètrica, al fons de la xarxa. Tres punts claus pel United, tres punts que dónen una lliga.