LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 15/05/2011

El Wigan de Robert Martínez guanya al West Ham i s'ho jugarà tot a l'última jornada davant l'Stoke (3-2)

L'equip del tècnic català ha remuntat un 0-2 en contra en els últims 30 minuts de partit, amb dos gols de Charles N'zogbia, l'últim d'ells al minut 94

Adrià Soldevila
Sammon celebra el gol de l'empat pel Wigan.

BarcelonaEl Wigan Athletic, equip entrenat pel tècnic català Robert Martínez, havia de guanyar avui per optar a la salvació en l'última jornada de la Premier League, que es disputarà el proper diumenge a les 4 de la tarda.

Per això havia de guanyar avui a un rival directe, el West Ham, al seu estadi, el DW Stadium. Els Lactics han sortit molt desconcentrats al terreny de joc i en 26 minuts ja havien encaixat dos gols. Al descans, l'afició local i la majoria dels espectadors ja donaven el Wigan per descendit, havent disputat un primer temps sense ritme i amb una falta greu d'encert en la passada.

A la segona part, però, les coses han canviat i en el minut 58, Charles N'zogbia, amb un gran llançament de falta que ha entrat per l'escaire, ha batut la porteria de Robert Green. Deu minuts després es confirmava la reacció, amb un gol de Conor Sammon, que posava l'empat en el marcador i donava esperances als seguidors locals, que veien la possibilitat de tornar a la lluita per la salvació. I així ha estat. En el minut 94 i amb el partit pràcticament acabat, un xut fluix de Charles N'zogbia ha estat mal interceptat pel porter rival i ha traspassat la línia de porteria, fent embogir els espectadors presents al DW Stadium.

Amb aquest resultat, el West Ham United és el primer equip que descendeix a la Championship. La propera jornada serà l'última i el Wigan, el Blackpool, el Birmingham, el Wolverhampton i el Blackburn es barallaran evitar les dues posicions que queden per acompanyar els Hammers a la segona divisió.