LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 15/01/2011

L'Inter aconsegueix la tercera victòria consecutiva i el Nàpols es deixa dos punts a casa davant la Fiorentina

L'equip interista només suma victòries dés que Leonardo n'és l'entrenador. El Nàpols, d'altra banda, ha deixat passar l'oportunitat de situar-se a un punt del Milan

Adrià Soldevila
1 min
Els jugadors de l'Inter celebren un gol, aquest vespre davant el Bolonya.

BarcelonaL'Inter de Milà, amb dos gols del camerunès Samuel Eto'o i un de l'argentí Diego Milito, ha golejat al Giuseppe Meazza el Bolonya (4-1), en partit avançat de la vintena jornada de la Primera Divisió de la Lliga de futbol italiana. Després de l'arribada, fa tot just un mes, del brasiler Leonardo com a tècnic, en substitució del destituït espanyol Rafa Benítez, l'Inter ha iniciat l'etapa de remuntada en el seu camí per revalidar el títol de Lliga aconseguit la passada campanya, sota les ordres del portuguès José Mourinho, ara al Reial Madrid.

De moment, i a falta de recuperar els dos partits que té ajornats per la seva participació l'últim desembre a la Copa del Món de Clubs, ha resolt amb rotunditat el compromís davant un Bolonya que ha arribat castigat amb una nova penalització administrativa de dos punts (ja són -3) per problemes d'impagament. Ho ha fet amb gols del serbi Dejan Stankovic (m.20), després d'una assistència d'Eto'o, amb un de Milito (m.30) i els dos finals del camerunès (m.63 i 72), l'últim a servei directe de falta. Pel Bolonya, ha reduït distàncies l'uruguaià Henri Giménez (m.77). L'Inter ara és quart, a vuit punts del líder, el Milan, que juga demà a terreny del antepenúltim, el Lecce.

En un dels partit més esperats de la jornada, empat sense gols entre el Nàpols, segon classificat, i la Fiorentina (desè). Un partit jugat a bon ritme, amb diverses ocasions de gol per cada bàndol i que suposa una ensopegada per al conjunt napolità en la seva lluita per augmentar les seves opcions de títol.

stats